Mobilier de Birou - Kubik Office

Materiale

Pentru realizarea mobilierului de birou sunt disponibile urmatoarele tipuri de materiale si accesorii.

PAL
Materialul de baza folosit in productia de mobila este PAL-ul (Placi Aglomerate de Lemn). Acest material de realizare a mobilei a fost realizat in anii 30 ca raspuns la nevoile si cerinta crescuta a pietei. PAL-ul este realizat din particule mici de lemn tocat amestecate cu clei si apoi presate sub forma de placi. Uscarea se poate face la rece sau la o temperatura inalta. Finisarea ulterioara se face cu melamina decorative. Marginile placilor de PAL se finiseaza cu cant-uri ABS. Pentru acesta, producatorul numarul 1 mondial EGGER pune la dispozitie o gama de peste 50 de culori uni si decor lemn.

MDF INFOLIAT
Acesta este prelucrat cu o masina comanda numerica si infoliat cu o presa cu membrana. Se pot obtine diferite tipuri de frezari, clasice sau moderne si finisaje lucioase sau mate, decoruri lemn sau fantezie.

MDF VOPIST
Fronturile din MDF sunt placi din fibre cu densitate medie, produse din rasinoase, care au o suprafata usor de prelucrat. MDF-ul se preteaza foarte bine la realizarea de fronturi de usi sau sertare. Datorita varietatii de culori si frezarilor disponibile, din aceste fronturi se pot face nenumarate combinatii pentru a da un aspect inovativ si unic mobilierului.

CANT ABS
Este o folie de plastic de 2 sau 0,4 mm grosime si este aplicat cu o masina speciala marca HOLZER.

Concept & Design by Crisp dEsiGn Media.